Organizačný systém pre SR5

SR-BOXXy je jednoduché integrovať do a pod police SR5. Priehľadné viečka chránia obsah, poskytujú prehľad a rýchly prístup a vďaka klapkovému viečku bez nutnosti vyberať SR-BOXX z police SR5. Dostupný je v deviatich veľkostiach, s vekom alebo bezveka,  s prepážkami alebo bez.

SR-BOXX je ideálnym úložným priestorom pre malé diely všetkého druhu. Funkčnosť SR-BOXXov je v regálových systémoch dodávkových automobilov jedinečná. Možnosť ich integrácie na police pod regály dodávkových regálov aj pod nimi znamená, že sa využije všetok dostupný priestor. Funkcia vyťahovania umožňuje kedykoľvek pohodlný prístup k obsahu. Mierne nadvihnite, aby ste BOXX úplne vybrali z regálového systému dodávky.

Voliteľne dostupné priehľadné veko uzatvára prachotesne SR-BOXX a chráni obsah pred nečistotami.

Pre ideálnu organizáciu pracoviska môžu byť SR-BOXXy označené štítkami mySortimo. V kombinácii s farebným kódom Sortimo je minimalizovaný čas strávený hľadaním komponentov a ľahšie dopĺňanie. Ak sa použije štítok, je potrebný klip na štítok SR.

Koľko Vás to bude stáť?

Cena zariadenia servisných a úžitkových vozidiel je individuálna a odvíja sa od konkrétnych požiadaviek klienta a účelu využívania vášho vozidla.

Vypracujem vám nezáväznú cenovú kalkuláciu

Dohodnite si ukážku predvádzacieho vozidla

Ozveme sa vám a dohodneme si s vami ukážku predvádzacieho vozidla kdekoľvek na Slovensku.

Pozrite sa, ako to vyzerá naživo

Phone: +421 903 567 873
Komárňanská cesta 72
Slovakia, 940 02 Nové Zámky